Paras opas online-eläinlääkeapteekkeihin, jotka hyödyntävät rajatylittävää sääntelyä …

Liittovaltion hallitus kieltää säänneltyjen elementtien, kuten huumausaineiden kipulääkkeiden (esim. OxyContin, Vicodin), rauhoittavien aineiden (esim. Valium, Xanax, Ambien), energisoijien (esim. Fentermiini, phendimetratsiini, Adderall, Ritalin) ja anabolisten steroidien (esim. Winstrol, Tasapaino) ilman voimassa olevaa lääkärin määräystä. Tämä viittaa siihen, että lääkärin ja potilaan välillä tulisi olla todellinen yhteys, mikä monien ehtojen mukaan vaatii fyysistä tarkastusta.

Usein epärehellisiltä alueilta ostetut lääkkeet ovat lähtöisin ulkomaisista maista. Lääkkeiden tuonti suoraan Yhdysvaltoihin ja lähettäminen muulle kuin DEA: n rekisteröijälle on rikos. Lääkkeiden ostaminen verkosta ei välttämättä ole pelkästään laitonta, vaikkakin vaarallista. Amerikan lääketieteellinen järjestö sekä lääketieteen hallitukset ja myös lääkekaupat ovat tosiasiassa rangaistaneet kyberlääketieteen ammattilaisten käytäntöjä, jotka antavat Internetissä määrättyjä lääkkeitä, joita ei voida hyväksyä.

DEA kohdistuu tosiasiallisesti vilpillisiin verkkoapteekkeihin syyttäjille ja sammuttaa myös nämä kielletyt verkkosivustot. Tarkkaile yhden tällaisen tarkastuksen, Cyber ​​Chase -tarkistuksen tuloksia. FDA – lääkkeiden ostaminen verkossa (pikavinkit online-toimintaan).

Onko sinulla koskaan ollut houkutusta ostaa lääkkeitäsi Internet-apteekista tai edes muulta verkkosivustolta? Suojaa itseäsi ja myös perheenjäseniäsi valppaudella saaessasi lääkkeitä verkkoon. On olemassa paljon apteekkien Internet-sivustoja https://miestenapteekki.com/geneerinen-levitra/, jotka toimivat laillisesti sekä tarjoavat helppoutta, yksityisyyttä ja suojaa lääkkeiden hankkimiseksi. Mutta YHDYSVALLAT Fda ilmoittaa, että on olemassa paljon vilpillisiä verkkoapteekkeja, jotka väittävät myyvänsä reseptilääkkeitä perusteellisesti alennetuin kustannuksin, usein ilman, että he tarvitsevat voimassa olevaa reseptiä.

Nämä roistovaltaiset verkkosivustot näyttävät yleensä näkyvästi Kanadan bannerin, mutta niitä voidaan tosiasiallisesti käyttää huonojen poikien kautta, jotka ovat vastakkaisesta maapallosta, ilman että heitä olisi kytketty Kanadaan. Näiltä verkkosivustoilta ostetut lääkkeet voivat olla haitallisia samoin kuin saattaa vaarantaa terveytesi. Kuinka voit ilmoittaa, jos Internet-huumekauppa toimii todella laillisesti? FDA: n BeSafeRx voi auttaa sinua tunnistamaan vääriä Internet-apteekkeja ja välttämään ne.

Älä missään nimessä ole Yhdysvaltain valtion lisensoimaa farmaseuttia, joka voi päivittää huolenaiheita. Suorita erittäin pienet kustannukset, jotka vaikuttavat olevan yhtä hyviä totta. Lähetä roskapostia tai ei-toivottua sähköpostia, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​lääkkeitä. Makaa Yhdysvaltojen ulkopuolella tai laiva maailmanlaajuisesti. Nämä huumekaupat tyypillisesti markkinoivat lääkkeitä, jotka voivat olla helposti tosiasiallisesti vaarallisia, koska ne saattavat: hallussaan paljon tai riittävästi aktiivista komponenttia, jota tarvitset hoitamaan vaivasi tai tilaasi.

Sisällytä virheelliset tai jopa muut vaaralliset komponentit. Vaikuttava aine luo lääkkeen, joka on tehokas sairauteen tai tilaan, jota sen on tarkoitus hoitaa. Jos lääkkeellä ei ole tunnettuja aktiivisia elementtejä, sillä saattaa olla toivottua vaikutusta, sillä saattaa olla odottamaton vuorovaikutus muiden käyttämiesi lääkkeiden kanssa, se voi johtaa vaarallisiin kielteisiin vaikutuksiin tai jopa aiheuttaa useita muita merkittäviä sairauksia, kuten tärkeinä allergioina.

On todella tekniikoita, joiden avulla voit helposti määrittää turvallisen verkkoapteekin. He: Kysy lääkäriltä tai edes ylimääräiseltä akkreditoidulta lääketieteelliseltä asiantuntijalta laillista määräystä. Ovat todella sertifioitu huumekaupan osavaltion hallituksen tai jopa vastaavan valtion viraston kautta. (Vahvistaaksesi apteekkien kunnossapitopalvelun vahvistaaksesi apteekin lisenssin tilan.) Hallitse YHDYSVALLAT.

Ei tiedossa Yksityiskohdat siitä, miten reseptilääkkeitä saadaan – Medicare

Asuvat Yhdysvalloissa ja tekevät myös tienkaupan. Toinen tapa tutkia verkkosivustoa on itse asiassa yrittää löytää kansallisen apteekkien hallintojärjestön (NABP) Verified Pharmacy Practice SitesTM Seal, jota kutsutaan myös VIPPS-nauhana. Tämä sinetti osoittaa, että Net-huumekauppa on turvallista käyttää johtuen siitä, että se on täyttänyt valtion lisenssin vaatimukset ja myös muut NABP-kriteerit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu